AMASYA / MERKEZ - Akşemsettin İlkokulu

Ara

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişim, Türk halkının demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak için gösterdiği destansı direnişle geri püskürtülmüştür. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa dökülen Türk milletinin gösterdiği cesaret ve kararlılıkla elde edilen bu zafer, dünyada örneği olmayan bir ruh halini ve demokrasi bilincini ortaya koymaktadır.

Ekm

Yönetmelik de yapılan değişiklik gereği bir ders saatİ 40 dakika, tekli eğitim yapılan okullarda bir teneffüs en az 20 dakika olmak üzere diğer teneffüsler için en az 15 dakika olması gerektiğinden dolayı 23.10.2023 pazartesi gününden itibaren yeni  zaman çizelgesi uygulanacaktır. Öğrenci ve velilerimize  önemle duyurulur.

Ekm

Yüzmeyi Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında daha önceden bu projeye katılmamış olan öğrencilerimiz eğer açılacak bu ücretsiz

kurslara katılmak isterlerse sınıf öğretmenlerimizle velileri iletişime geçerek öğrenci bilgilerini okul yönetimine öğretmenleri aracılığıyla ulaştırabilirler.

Bilgiler Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderilecek. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün yayınlayacağı tarihler velilerimize gönderilecek.

Çocuklarımız yüzme kursuna giderken yanlarında bir sırt çantası ile bone,havlu,terlik ve gözlük götürmeleri gerekmektedir.

OKULUM TEMİZ 2023-2024

2023/2024 YILI OKULUMUZ GENELİ DERS PROGRAMIMIZ