AMASYA / MERKEZ - Akşemsettin İlkokulu

Ekm

Bu haftayı Hz. Peygamber'in hayatına dair eksik bilgilerimizi tamamlayarak, okuyarak, izleyerek ve dinleyerek geçirdik. Gün içerisinden bolca salat-ü selam getirdik. Peygamber Efendimizin sünnetlerini yerine getirmeye çalışıtık. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

2023-2024 ÖĞRETİM YILI

OKUL GENELİ DERS PROGRAMIMIZ

Ekm

Amasya’da Amatör Spor Haftası başladı.

Her yıl 9-15 Ekim arasında yapılan amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında, Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün kıymetli yöneticilerinin

ve öğretmenlerinin organizesinde gerçekleştirilen etkinlikler ile okulumuzun bahçesinde öğrencilere  spor branşları tanıtıldı. Bahçede yapılan etkinliğe çok sayıda öğrenci katıldı.

Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu etkinliklerle sporu tabana yaymayı ve her bireyin en az bir spor dalıyla ilgilenmesini hedefliyor.

Öğrencilerimiz spor dolu bir gün geçirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

HASTAYKEN OKULA GELMEYELİM

SAĞLIKLI OLMAK ELİMİZDE

Ock

Kültür Turizm İl Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi Gezici Kütüphane okulumuzda.Öğrencilerimiz Gezici kütüphanenin okulumuza gelmesinden oldukça mutlu oldu ziyaret ve ödünç kitap alma heyecanını yaşadılar.Gezici Kütüphane ile Kütüphanenin her yerde olabileceğini kitaplara ulaşmanın kolaylaşacağını Gezici Kütüphane görevlilerinden öğrendiler.

Ara

Öğrencilerimiz Okuyor.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmenleri tarafından Eğitimin Önemi konusunda velilerimize eğitimler verilmeye başlanmıştır.